Spouwmuurisolatie

EnveriFoam is een hoogwaardig isolatiemiddel met een open structuur schuim dat op verschillende manieren kan worden toegepast, bijvoorbeeld in buitenmuren (spouwmuur), dakhellingen en holle plafonds.

Bij het aanbrengen van EnveriFoam wordt het materiaal in vloeibare vorm ter plekke verwerkt en in de spouwmuur gegoten, waarna het uithardt tot een schuim. Door de open celstructuur van het schuim dringt het materiaal door tot in de kleinste kieren en naden, waardoor alles perfect wordt afgedicht en de meest ideale isolatiewaarde wordt behaald. EnveriFoam wordt opgeschuimd met lucht en niet met Cfk’s, wat zorgt voor een duurzame en milieuvriendelijke oplossing.

Daarnaast heeft EnveriFoam waterafstotende en dampdoorlatende eigenschappen dankzij de open-cel-structuur, en is het materiaal geurneutraal. Uiteraard voldoet EnveriFoam aan de huidige brandweervoorschriften, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw woning.

Lees meer over onze materialen

Knauf Supafil inblaas glaswol is een hoogwaardig isolatiemateriaal dat geschikt is voor het isoleren van bijvoorbeeld spouwmuren, houten vloeren en houtskeletbouw. Het materiaal bestaat uit glaswolvezels die met behulp van een speciale inblaasmachine in de te isoleren ruimte worden geblazen.

Door de unieke samenstelling van Knauf Supafil inblaas glaswol ontstaat een uitstekende isolatiewaarde, waardoor uw woning beter geïsoleerd wordt en u kunt besparen op uw energiekosten. Het materiaal is bovendien volledig recyclebaar en heeft een lage milieubelasting.

Het inblazen van Knauf Supafil inblaas glaswol is een snelle en efficiënte manier om uw woning te isoleren. Onze ervaren isolatiespecialisten hebben ruime ervaring met het aanbrengen van dit isolatiemateriaal, waardoor u verzekerd bent van een optimaal resultaat.

Bent u geïnteresseerd in het laten isoleren van uw woning met Knauf Supafil inblaas glaswol? Neem dan gerust contact op met Fortuin Isolatie voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over de mogelijkheden.

Offerte Aanvragen
Uitstekend
Gebaseerd op 40 recensies
Nicole
Nicole
2023-09-28
Gebeld voor een offerte voor muurisolatie, dezelfde dag kwam er iemand om in te meten, een dag later hadden we de offerte binnen. Akkoord gegeven en 3 dagen later zat de isolatie er al in. Hele vriendelijke mensen, ze werkten in de avond door om de opdracht af te ronden. Wij raden Fortuin Isolatie absoluut aan!
Roel van Kuetsem
Roel van Kuetsem
2023-09-06
Super team met: 1. Zeer goed advies, 2. Zeer vriendelijk personeel, 3. Men doet wat men zegt, 4. Niet te beroerd om de klus te klaren en 12 uur aan een stuk te werken in tropische temperaturen.
Bauke Van der Laan
Bauke Van der Laan
2023-08-12
Ik moest verkeerde isolatiemateriaal uit mijn kruipruimte laten verwijderen. Veel andere bedrijven weigerden. Ze communiceerden snel en heldere. Netjes gewerkt ook.
Twan Teunissen
Twan Teunissen
2023-08-08
Fijn en snel contact lekker duidelijk
david willemse
david willemse
2023-07-12
Snelle service, top team! Ze leveren goed werk. Wij zijn super tevreden!
justi jansen
justi jansen
2023-06-25
Afgelopen week wederom werkzaamheden laten verrichten door Foruin isolatie. Dit keer hebben ze onze vloer geïsoleerd. Zoals verwacht weer top service en fijne mannen die eerlijk zijn in hun werk! Ik raad dit bedrijf zeer zeker aan!
Kasper Vullings
Kasper Vullings
2023-06-14
Bij ons gezondheidscentrum de spouwmuur geïsoleerd. Goede service, snel contact en snel leveren. Dat alles voor een goede prijs.
henriette van Megen
henriette van Megen
2023-05-25
Goed en snel hebben ze de vloer en spouwmuren geïsoleerd. Vriendelijke jongens die netjes werken.
Bart Claassen
Bart Claassen
2023-05-19
Spouwmuren laten isoleren. Prettig contact en professioneel hardwerkende jongens! Zeer tevreden.
Thea Simons
Thea Simons
2023-05-16
Fortuin Isolatie B.V. heeft bij ons spouwmuurisolatie en vloerisolatie uitgevoerd. De werkzaamheden zijn binnen 2 weken na opdracht uitgevoerd. We zijn heel tevreden over de afhandeling, vriendelijke, nette jongens die hun werk serieus namen. Topbedrijf!

Waarom Fortuin Isolatie?

Fortuin Isolatie is gespecialiseerd in een totaaloplossing (isolatie en afbouw) voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Na een deskundig onderzoek van een van onze isolatie experts ontvangt u een maatwerkadvies. Vervolgens bespreken we samen met u een plan van aanpak. Onze isolatiemonteurs zullen daarna de werkzaamheden zorgvuldig uitvoeren.

Fortuin Isolatie werkt alleen met gerenommeerde producten zoals:

  • Knauf Supafil spouwmuur isolatie
  • Knauf Timberframe Dakisolatie
  • Kingspan binnen en buiten dak isolatie
  • Enverifoam Spouwmuurisolatie
  • Fermacel en gips
  • PIF / vloer, dakisolatie
  • Bodemisolatie HR+++ parels

Neem nu contact met ons op en onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs, om u een professioneel advies over het juiste isolatiemateriaal voor uw woning of bedrijfspand te geven.

Contact opnemen

Neem Contact Op

Naam(Vereist)
Adres
Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen u graag met een

Subsidiecheck

Stap 1 van 4

Heb je een koopwoning?(Vereist)