Spouwmuurisolatie

EnveriFoam is een hoogwaardig isolatiemiddel met een open structuur schuim dat op verschillende manieren kan worden toegepast, bijvoorbeeld in buitenmuren (spouwmuur), dakhellingen en holle plafonds.

Bij het aanbrengen van EnveriFoam wordt het materiaal in vloeibare vorm ter plekke verwerkt en in de spouwmuur gegoten, waarna het uithardt tot een schuim. Door de open celstructuur van het schuim dringt het materiaal door tot in de kleinste kieren en naden, waardoor alles perfect wordt afgedicht en de meest ideale isolatiewaarde wordt behaald. EnveriFoam wordt opgeschuimd met lucht en niet met Cfk’s, wat zorgt voor een duurzame en milieuvriendelijke oplossing.

Daarnaast heeft EnveriFoam waterafstotende en dampdoorlatende eigenschappen dankzij de open-cel-structuur, en is het materiaal geurneutraal. Uiteraard voldoet EnveriFoam aan de huidige brandweervoorschriften, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw woning.

Lees meer over onze materialen

Knauf Supafil inblaas glaswol is een hoogwaardig isolatiemateriaal dat geschikt is voor het isoleren van bijvoorbeeld spouwmuren, houten vloeren en houtskeletbouw. Het materiaal bestaat uit glaswolvezels die met behulp van een speciale inblaasmachine in de te isoleren ruimte worden geblazen.

Door de unieke samenstelling van Knauf Supafil inblaas glaswol ontstaat een uitstekende isolatiewaarde, waardoor uw woning beter geïsoleerd wordt en u kunt besparen op uw energiekosten. Het materiaal is bovendien volledig recyclebaar en heeft een lage milieubelasting.

Het inblazen van Knauf Supafil inblaas glaswol is een snelle en efficiënte manier om uw woning te isoleren. Onze ervaren isolatiespecialisten hebben ruime ervaring met het aanbrengen van dit isolatiemateriaal, waardoor u verzekerd bent van een optimaal resultaat.

Bent u geïnteresseerd in het laten isoleren van uw woning met Knauf Supafil inblaas glaswol? Neem dan gerust contact op met Fortuin Isolatie voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over de mogelijkheden.

Offerte Aanvragen
Uitstekend
Gebaseerd op 29 recensies
Kevin Fleuren
Kevin Fleuren
2023-03-31
Top isolatie
Dwayne Liskamp
Dwayne Liskamp
2023-03-17
Wat een top bedrijf met top service. Vandaag zoals afgeproken spouwmuren geïsoleerd. Mannen die dit gedaan hebben werken hard en zit goed teamwork in. Bezorgen bij aankomst al een lach op je gezicht! Binnekort de kruipruimte ook maar laten isoleren door Fortuin B.V. . Eigenaar complimenten voor zulke vakmensen!
TJMolier
TJMolier
2023-03-01
Fortuin Isolatie heeft mijn nieuwe woning volledig geïsoleerd. Het proces is volgens afspraak verlopen. Fijne harde werkers, betrouwbaar en meedenkend in onze situatie. Ik ben erg blij met het resultaat en ik kan ze zeker aanbevelen!
Christel Eenbergen
Christel Eenbergen
2023-02-27
bij mij spouwmuurisolatie uitgevoerd, komen afspraak erg goed na, leuke jongemannen beleefd en vrolijk, die werkzaamheden uitvoeren. Eigenaar bedrijf bij eerste indruk al vertrouwd ! alles kortom positief.
Mike Sellie
Mike Sellie
2023-02-17
Wij hebben onze zolder en spouwmuren laten isoleren door Fortuin Isolatie. Wij wilden graag onze zolder met trappengat laten isoleren. Met duidelijke communicatie en heldere uitleg over welke mogelijkheden er waren zijn we tot een akkoord gekomen. Na akkoord hebben we de datum ingepland en konden ze ook snel schakelen. Wij hebben echt 2 vakmensen in huis gehad die onze zolder hebben geïsoleerd. Alle naden zijn nagelopen en daarna alles netjes afgewerkt en opgeruimd. Prijs kwaliteit krijgt echt een 10. Naast onze zolder hebben wij ons direct laten informeren over de spouwmuren. Deze hebben 2 andere collega's uitgevoerd. Erg aardig en ook zeer vakkundig wat ze doen. Laten ook zien wat ze doen en hoe ze het doen. Al met al is Fortuin Isolatie zeker een aanrader voor uw isolatie werkzaamheden.
reda
reda
2023-02-14
Top monteurs, top service netjes gewerkt beleefd echt een aanrader!
Esther van Tent
Esther van Tent
2023-01-30
Vlot geholpen en hele fijne vakmensen over de vloer gehad.
T&J Netherlands
T&J Netherlands
2023-01-11
Prima service en kwaliteit voor al je isolatiewerkzaamheden
Marcea Van doorn
Marcea Van doorn
2023-01-04
Wij hebben de spouwmuur via Fortuin Isolatie laten isoleren. Professioneel, kundig en duidelijk. Goed geïnformeerd, zeer snel met leveren, vakkundige vriendelijke heren komen het plaatsen. Heel blij met de "no nonsens" instelling van Fortuin Isolatie, blijf vooral zo doen!
Mevr. Isarin
Mevr. Isarin
2023-01-03
Afspraak was snel gemaakt en binnen anderhalve week kon de spouwmuurisolatie uitgevoerd worden. De klus werd bij ons uitgevoerd door twee vriendelijke, vrolijke en kundige (jonge)mannen. Ze hebben plezier in het werk, leveren goed werk en ruimen alles netjes weer op. Tot op heden een warm(er) huis opgemerkt, dus alles is naar grote tevredenheid verlopen. We houden onze gasrekening de komende maanden in de gaten! Superbedankt!

Waarom Fortuin Isolatie?

Fortuin Isolatie is gespecialiseerd in een totaaloplossing (isolatie en afbouw) voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Na een deskundig onderzoek van een van onze isolatie experts ontvangt u een maatwerkadvies. Vervolgens bespreken we samen met u een plan van aanpak. Onze isolatiemonteurs zullen daarna de werkzaamheden zorgvuldig uitvoeren.

Fortuin Isolatie werkt alleen met gerenommeerde producten zoals:

  • Knauf Supafil spouwmuur isolatie
  • Knauf Timberframe Dakisolatie
  • Kingspan binnen en buiten dak isolatie
  • Enverifoam Spouwmuurisolatie
  • Fermacel en gips
  • PIF / vloer, dakisolatie
  • Bodemisolatie HR+++ parels

Neem nu contact met ons op en onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs, om u een professioneel advies over het juiste isolatiemateriaal voor uw woning of bedrijfspand te geven.

Contact opnemen

Neem Contact Op

Naam(Vereist)
Adres
Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen u graag met een

Subsidiecheck

Stap 1 van 4

Heb je een koopwoning?(Vereist)