Enverifoam

De voordelen van Enverifoam XD voor uw isolatieproject

Bent u op zoek naar een isolatiemateriaal dat niet alleen uitstekend isoleert, maar ook duurzaam en veelzijdig is? Overweeg dan Enverifoam XD van Fortuin Isolatie. Dit hoogwaardige polyurethaanschuim heeft een hoge dichtheid en biedt uitstekende thermische en akoestische isolatie voor uw woning of bedrijf.

Enverifoam XD is licht van gewicht en gemakkelijk te installeren, waardoor het een populaire keuze is voor aannemers en bouwbedrijven. Het materiaal is bovendien zeer duurzaam en heeft een lange levensduur, waardoor u geld bespaart op de lange termijn door uw energierekeningen te verlagen.

Dankzij de veelzijdigheid van Enverifoam XD kan het worden gebruikt voor verschillende isolatietoepassingen, waaronder dakisolatie, vloerisolatie, muurisolatie en spouwmuurisolatie. Onze ervaren professionals zijn getraind om het materiaal op de juiste manier te installeren en zorgen voor de hoogste kwaliteit afwerking.

Met Enverifoam XD kunt u genieten van een comfortabeler en energiezuiniger huis of bedrijf, terwijl u ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Neem vandaag nog contact op met Fortuin Isolatie om te ontdekken hoe Enverifoam XD uw isolatieproject kan verbeteren en uw energierekeningen kan verlagen.

De voordelen op een rij

 • Uitstekende isolatie-eigenschappen: Enverifoam XD heeft uitstekende thermische en akoestische isolatie-eigenschappen, waardoor het een van de meest effectieve isolatiematerialen op de markt is.
 • Hoge dichtheid: Het materiaal heeft een hoge dichtheid, waardoor het lichter en gemakkelijker te hanteren is dan andere isolatiematerialen.
 • Duurzaamheid: Enverifoam XD is zeer duurzaam en heeft een lange levensduur, waardoor het een kosteneffectieve oplossing is voor uw isolatieproject op de lange termijn.
 • Veelzijdigheid: Het materiaal kan worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen, waaronder dakisolatie, vloerisolatie, muurisolatie en spouwmuurisolatie.
 • Energiebesparing: Enverifoam XD kan helpen om de energiekosten van uw huis of bedrijf te verlagen door de warmte in de winter vast te houden en de koelte in de zomer te behouden. Dit kan leiden tot aanzienlijke besparingen op uw energierekeningen.
WIJ WERKEN MET DE VOLGENDE MATERIALEN

Lees meer over onze Merken & Producten?

Wij bij Fortuin Isolatie werken uiteraard met de beste Merken & Producten die er op de markt beschikbaar zijn, bent u benieuwd?
Uitstekend
Gebaseerd op 40 recensies
Nicole
Nicole
2023-09-28
Gebeld voor een offerte voor muurisolatie, dezelfde dag kwam er iemand om in te meten, een dag later hadden we de offerte binnen. Akkoord gegeven en 3 dagen later zat de isolatie er al in. Hele vriendelijke mensen, ze werkten in de avond door om de opdracht af te ronden. Wij raden Fortuin Isolatie absoluut aan!
Roel van Kuetsem
Roel van Kuetsem
2023-09-06
Super team met: 1. Zeer goed advies, 2. Zeer vriendelijk personeel, 3. Men doet wat men zegt, 4. Niet te beroerd om de klus te klaren en 12 uur aan een stuk te werken in tropische temperaturen.
Bauke Van der Laan
Bauke Van der Laan
2023-08-12
Ik moest verkeerde isolatiemateriaal uit mijn kruipruimte laten verwijderen. Veel andere bedrijven weigerden. Ze communiceerden snel en heldere. Netjes gewerkt ook.
Twan Teunissen
Twan Teunissen
2023-08-08
Fijn en snel contact lekker duidelijk
david willemse
david willemse
2023-07-12
Snelle service, top team! Ze leveren goed werk. Wij zijn super tevreden!
justi jansen
justi jansen
2023-06-25
Afgelopen week wederom werkzaamheden laten verrichten door Foruin isolatie. Dit keer hebben ze onze vloer geïsoleerd. Zoals verwacht weer top service en fijne mannen die eerlijk zijn in hun werk! Ik raad dit bedrijf zeer zeker aan!
Kasper Vullings
Kasper Vullings
2023-06-14
Bij ons gezondheidscentrum de spouwmuur geïsoleerd. Goede service, snel contact en snel leveren. Dat alles voor een goede prijs.
henriette van Megen
henriette van Megen
2023-05-25
Goed en snel hebben ze de vloer en spouwmuren geïsoleerd. Vriendelijke jongens die netjes werken.
Bart Claassen
Bart Claassen
2023-05-19
Spouwmuren laten isoleren. Prettig contact en professioneel hardwerkende jongens! Zeer tevreden.
Thea Simons
Thea Simons
2023-05-16
Fortuin Isolatie B.V. heeft bij ons spouwmuurisolatie en vloerisolatie uitgevoerd. De werkzaamheden zijn binnen 2 weken na opdracht uitgevoerd. We zijn heel tevreden over de afhandeling, vriendelijke, nette jongens die hun werk serieus namen. Topbedrijf!

Waarom Fortuin Isolatie?

Fortuin Isolatie is gespecialiseerd in een totaaloplossing (isolatie en afbouw) voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Na een deskundig onderzoek van een van onze isolatie experts ontvangt u een maatwerkadvies. Vervolgens bespreken we samen met u een plan van aanpak. Onze isolatiemonteurs zullen daarna de werkzaamheden zorgvuldig uitvoeren.

Fortuin Isolatie werkt alleen met gerenommeerde producten zoals:

 • Knauf Supafil spouwmuur isolatie
 • Knauf Timberframe Dakisolatie
 • Kingspan binnen en buiten dak isolatie
 • Enverifoam Spouwmuurisolatie
 • Fermacel en gips
 • PIF / vloer, dakisolatie
 • Bodemisolatie HR+++ parels

Neem nu contact met ons op en onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs, om u een professioneel advies over het juiste isolatiemateriaal voor uw woning of bedrijfspand te geven.

Contact opnemen

Neem Contact Op

Naam(Vereist)
Adres
Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen u graag met een

Subsidiecheck

Stap 1 van 4

Heb je een koopwoning?(Vereist)