Inblaaswol

Inblaaswol isolatie: de ideale oplossing voor uw woning

Inblaaswol isolatie is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een duurzame manier om de isolatiewaarde van hun woning te verbeteren. Dit isolatiemateriaal is gemaakt van gerecycled glas en kan eenvoudig worden ingeblazen in moeilijk bereikbare ruimtes, zoals uw spouwmuren.

Een van de belangrijkste voordelen van inblaaswol isolatie is de uitstekende isolatiewaarde. Dit materiaal heeft een hoge dichtheid en is in staat om warmte goed vast te houden, waardoor uw huis in de winter warm blijft en in de zomer koel. Daarnaast biedt inblaaswol isolatie ook goede geluidsisolerende eigenschappen, waardoor het geluid van buitenaf wordt gedempt en uw woning stiller wordt.

Bij Fortuin Isolatie bieden we hoogwaardige inblaaswol isolatie van gerenommeerde merken en zorgen we voor een professionele installatie. Onze isolatiespecialisten hebben jarenlange ervaring in de isolatiebranche en kunnen u helpen bij het kiezen van de beste isolatieoplossing voor uw woning. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en hanteren een nette werkwijze, zodat u kunt rekenen op een isolatieproject van de hoogste kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over inblaaswol isolatie en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

De voordelen op een rij

 • Uitstekende isolatiewaarde: Inblaaswol isolatie heeft een hoge dichtheid en kan warmte goed vasthouden, waardoor het een van de meest effectieve isolatiematerialen op de markt is. Hierdoor kunt u flink besparen op uw energierekening.
 • Geluidsisolatie: Inblaaswol isolatie biedt ook goede geluidsisolerende eigenschappen, waardoor het geluid van buitenaf wordt gedempt en uw woning stiller wordt.
 • Milieuvriendelijk: Inblaaswol isolatie wordt gemaakt van gerecycled glas en is daardoor een duurzame keuze. Bovendien is het materiaal niet schadelijk voor het milieu en kan het gemakkelijk worden gerecycled aan het einde van de levensduur.
 • Geschikt voor moeilijk bereikbare ruimtes: Inblaaswol isolatie kan eenvoudig worden ingeblazen in moeilijk bereikbare ruimtes, zoals spouwmuren en dakgoten, waardoor het een ideale keuze is voor renovatieprojecten.
 • Geen overlast: Het inblazen van inblaaswol isolatie geeft weinig overlast en kan snel worden uitgevoerd, waardoor u niet lang in de rommel zit. Bovendien is er geen hak- en breekwerk nodig, waardoor de installatie schoon en snel verloopt.
WIJ WERKEN MET DE VOLGENDE MATERIALEN

Lees meer over onze Merken & Producten?

Wij bij Fortuin Isolatie werken uiteraard met de beste Merken & Producten die er op de markt beschikbaar zijn, bent u benieuwd?
Uitstekend
Gebaseerd op 40 recensies
Nicole
Nicole
2023-09-28
Gebeld voor een offerte voor muurisolatie, dezelfde dag kwam er iemand om in te meten, een dag later hadden we de offerte binnen. Akkoord gegeven en 3 dagen later zat de isolatie er al in. Hele vriendelijke mensen, ze werkten in de avond door om de opdracht af te ronden. Wij raden Fortuin Isolatie absoluut aan!
Roel van Kuetsem
Roel van Kuetsem
2023-09-06
Super team met: 1. Zeer goed advies, 2. Zeer vriendelijk personeel, 3. Men doet wat men zegt, 4. Niet te beroerd om de klus te klaren en 12 uur aan een stuk te werken in tropische temperaturen.
Bauke Van der Laan
Bauke Van der Laan
2023-08-12
Ik moest verkeerde isolatiemateriaal uit mijn kruipruimte laten verwijderen. Veel andere bedrijven weigerden. Ze communiceerden snel en heldere. Netjes gewerkt ook.
Twan Teunissen
Twan Teunissen
2023-08-08
Fijn en snel contact lekker duidelijk
david willemse
david willemse
2023-07-12
Snelle service, top team! Ze leveren goed werk. Wij zijn super tevreden!
justi jansen
justi jansen
2023-06-25
Afgelopen week wederom werkzaamheden laten verrichten door Foruin isolatie. Dit keer hebben ze onze vloer geïsoleerd. Zoals verwacht weer top service en fijne mannen die eerlijk zijn in hun werk! Ik raad dit bedrijf zeer zeker aan!
Kasper Vullings
Kasper Vullings
2023-06-14
Bij ons gezondheidscentrum de spouwmuur geïsoleerd. Goede service, snel contact en snel leveren. Dat alles voor een goede prijs.
henriette van Megen
henriette van Megen
2023-05-25
Goed en snel hebben ze de vloer en spouwmuren geïsoleerd. Vriendelijke jongens die netjes werken.
Bart Claassen
Bart Claassen
2023-05-19
Spouwmuren laten isoleren. Prettig contact en professioneel hardwerkende jongens! Zeer tevreden.
Thea Simons
Thea Simons
2023-05-16
Fortuin Isolatie B.V. heeft bij ons spouwmuurisolatie en vloerisolatie uitgevoerd. De werkzaamheden zijn binnen 2 weken na opdracht uitgevoerd. We zijn heel tevreden over de afhandeling, vriendelijke, nette jongens die hun werk serieus namen. Topbedrijf!

Waarom Fortuin Isolatie?

Fortuin Isolatie is gespecialiseerd in een totaaloplossing (isolatie en afbouw) voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Na een deskundig onderzoek van een van onze isolatie experts ontvangt u een maatwerkadvies. Vervolgens bespreken we samen met u een plan van aanpak. Onze isolatiemonteurs zullen daarna de werkzaamheden zorgvuldig uitvoeren.

Fortuin Isolatie werkt alleen met gerenommeerde producten zoals:

 • Knauf Supafil spouwmuur isolatie
 • Knauf Timberframe Dakisolatie
 • Kingspan binnen en buiten dak isolatie
 • Enverifoam Spouwmuurisolatie
 • Fermacel en gips
 • PIF / vloer, dakisolatie
 • Bodemisolatie HR+++ parels

Neem nu contact met ons op en onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs, om u een professioneel advies over het juiste isolatiemateriaal voor uw woning of bedrijfspand te geven.

Contact opnemen

Neem Contact Op

Naam(Vereist)
Adres
Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen u graag met een

Subsidiecheck

Stap 1 van 4

Heb je een koopwoning?(Vereist)