Inblaaswol

Inblaaswol isolatie: de ideale oplossing voor uw woning

Inblaaswol isolatie is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een duurzame manier om de isolatiewaarde van hun woning te verbeteren. Dit isolatiemateriaal is gemaakt van gerecycled glas en kan eenvoudig worden ingeblazen in moeilijk bereikbare ruimtes, zoals uw spouwmuren.

Een van de belangrijkste voordelen van inblaaswol isolatie is de uitstekende isolatiewaarde. Dit materiaal heeft een hoge dichtheid en is in staat om warmte goed vast te houden, waardoor uw huis in de winter warm blijft en in de zomer koel. Daarnaast biedt inblaaswol isolatie ook goede geluidsisolerende eigenschappen, waardoor het geluid van buitenaf wordt gedempt en uw woning stiller wordt.

Bij Fortuin Isolatie bieden we hoogwaardige inblaaswol isolatie van gerenommeerde merken en zorgen we voor een professionele installatie. Onze isolatiespecialisten hebben jarenlange ervaring in de isolatiebranche en kunnen u helpen bij het kiezen van de beste isolatieoplossing voor uw woning. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en hanteren een nette werkwijze, zodat u kunt rekenen op een isolatieproject van de hoogste kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over inblaaswol isolatie en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

De voordelen op een rij

 • Uitstekende isolatiewaarde: Inblaaswol isolatie heeft een hoge dichtheid en kan warmte goed vasthouden, waardoor het een van de meest effectieve isolatiematerialen op de markt is. Hierdoor kunt u flink besparen op uw energierekening.
 • Geluidsisolatie: Inblaaswol isolatie biedt ook goede geluidsisolerende eigenschappen, waardoor het geluid van buitenaf wordt gedempt en uw woning stiller wordt.
 • Milieuvriendelijk: Inblaaswol isolatie wordt gemaakt van gerecycled glas en is daardoor een duurzame keuze. Bovendien is het materiaal niet schadelijk voor het milieu en kan het gemakkelijk worden gerecycled aan het einde van de levensduur.
 • Geschikt voor moeilijk bereikbare ruimtes: Inblaaswol isolatie kan eenvoudig worden ingeblazen in moeilijk bereikbare ruimtes, zoals spouwmuren en dakgoten, waardoor het een ideale keuze is voor renovatieprojecten.
 • Geen overlast: Het inblazen van inblaaswol isolatie geeft weinig overlast en kan snel worden uitgevoerd, waardoor u niet lang in de rommel zit. Bovendien is er geen hak- en breekwerk nodig, waardoor de installatie schoon en snel verloopt.
WIJ WERKEN MET DE VOLGENDE MATERIALEN

Lees meer over onze Merken & Producten?

Wij bij Fortuin Isolatie werken uiteraard met de beste Merken & Producten die er op de markt beschikbaar zijn, bent u benieuwd?
Uitstekend
Gebaseerd op 29 recensies
Kevin Fleuren
Kevin Fleuren
2023-03-31
Top isolatie
Dwayne Liskamp
Dwayne Liskamp
2023-03-17
Wat een top bedrijf met top service. Vandaag zoals afgeproken spouwmuren geïsoleerd. Mannen die dit gedaan hebben werken hard en zit goed teamwork in. Bezorgen bij aankomst al een lach op je gezicht! Binnekort de kruipruimte ook maar laten isoleren door Fortuin B.V. . Eigenaar complimenten voor zulke vakmensen!
TJMolier
TJMolier
2023-03-01
Fortuin Isolatie heeft mijn nieuwe woning volledig geïsoleerd. Het proces is volgens afspraak verlopen. Fijne harde werkers, betrouwbaar en meedenkend in onze situatie. Ik ben erg blij met het resultaat en ik kan ze zeker aanbevelen!
Christel Eenbergen
Christel Eenbergen
2023-02-27
bij mij spouwmuurisolatie uitgevoerd, komen afspraak erg goed na, leuke jongemannen beleefd en vrolijk, die werkzaamheden uitvoeren. Eigenaar bedrijf bij eerste indruk al vertrouwd ! alles kortom positief.
Mike Sellie
Mike Sellie
2023-02-17
Wij hebben onze zolder en spouwmuren laten isoleren door Fortuin Isolatie. Wij wilden graag onze zolder met trappengat laten isoleren. Met duidelijke communicatie en heldere uitleg over welke mogelijkheden er waren zijn we tot een akkoord gekomen. Na akkoord hebben we de datum ingepland en konden ze ook snel schakelen. Wij hebben echt 2 vakmensen in huis gehad die onze zolder hebben geïsoleerd. Alle naden zijn nagelopen en daarna alles netjes afgewerkt en opgeruimd. Prijs kwaliteit krijgt echt een 10. Naast onze zolder hebben wij ons direct laten informeren over de spouwmuren. Deze hebben 2 andere collega's uitgevoerd. Erg aardig en ook zeer vakkundig wat ze doen. Laten ook zien wat ze doen en hoe ze het doen. Al met al is Fortuin Isolatie zeker een aanrader voor uw isolatie werkzaamheden.
reda
reda
2023-02-14
Top monteurs, top service netjes gewerkt beleefd echt een aanrader!
Esther van Tent
Esther van Tent
2023-01-30
Vlot geholpen en hele fijne vakmensen over de vloer gehad.
T&J Netherlands
T&J Netherlands
2023-01-11
Prima service en kwaliteit voor al je isolatiewerkzaamheden
Marcea Van doorn
Marcea Van doorn
2023-01-04
Wij hebben de spouwmuur via Fortuin Isolatie laten isoleren. Professioneel, kundig en duidelijk. Goed geïnformeerd, zeer snel met leveren, vakkundige vriendelijke heren komen het plaatsen. Heel blij met de "no nonsens" instelling van Fortuin Isolatie, blijf vooral zo doen!
Mevr. Isarin
Mevr. Isarin
2023-01-03
Afspraak was snel gemaakt en binnen anderhalve week kon de spouwmuurisolatie uitgevoerd worden. De klus werd bij ons uitgevoerd door twee vriendelijke, vrolijke en kundige (jonge)mannen. Ze hebben plezier in het werk, leveren goed werk en ruimen alles netjes weer op. Tot op heden een warm(er) huis opgemerkt, dus alles is naar grote tevredenheid verlopen. We houden onze gasrekening de komende maanden in de gaten! Superbedankt!

Waarom Fortuin Isolatie?

Fortuin Isolatie is gespecialiseerd in een totaaloplossing (isolatie en afbouw) voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Na een deskundig onderzoek van een van onze isolatie experts ontvangt u een maatwerkadvies. Vervolgens bespreken we samen met u een plan van aanpak. Onze isolatiemonteurs zullen daarna de werkzaamheden zorgvuldig uitvoeren.

Fortuin Isolatie werkt alleen met gerenommeerde producten zoals:

 • Knauf Supafil spouwmuur isolatie
 • Knauf Timberframe Dakisolatie
 • Kingspan binnen en buiten dak isolatie
 • Enverifoam Spouwmuurisolatie
 • Fermacel en gips
 • PIF / vloer, dakisolatie
 • Bodemisolatie HR+++ parels

Neem nu contact met ons op en onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs, om u een professioneel advies over het juiste isolatiemateriaal voor uw woning of bedrijfspand te geven.

Contact opnemen

Neem Contact Op

Naam(Vereist)
Adres
Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen u graag met een

Subsidiecheck

Stap 1 van 4

Heb je een koopwoning?(Vereist)