Isolatiechips

Inblaaswol isolatie: de ideale oplossing voor uw woning

Isolatiechips zijn kleine, lichte bolletjes gemaakt van polystyreen of polyurethaan. Deze chips worden gebruikt als isolatiemateriaal in de bouwsector en zijn de ideale oplossing voor wie op zoek is naar een efficiënte en milieuvriendelijke manier om een huis te isoleren.

Isolatiechips worden vooral gebruikt als isolatiemateriaal voor holle ruimtes, zoals spouwmuren, daken en vloeren. De chips worden in deze ruimtes geblazen, waar ze zich vervolgens verspreiden en de ruimte volledig opvullen. Door de lichte structuur van de chips, zijn ze uiterst geschikt om ook moeilijk bereikbare plaatsen te isoleren, waardoor warmteverlies sterk wordt verminderd.

Naast hun efficiëntie hebben isolatiechips nog tal van andere voordelen. Zo zijn ze onbrandbaar en vochtbestendig, wat zorgt voor een verhoogde veiligheid en een langere levensduur van het materiaal. Daarnaast zijn ze ook erg milieuvriendelijk, omdat ze recycleerbaar zijn en geen schadelijke stoffen bevatten.

Kortom, isolatiechips zijn de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een duurzaam en efficiënt isolatiemateriaal. Of je nu je huis wil isoleren om energie te besparen of gewoon voor extra comfort, isolatiechips zijn de beste keuze.

De voordelen op een rij

 • Efficiënte isolatie: Isolatiechips zijn uiterst efficiënt als isolatiemateriaal, omdat ze zich goed verspreiden en holle ruimtes volledig opvullen. Dit resulteert in een sterke vermindering van warmteverlies en energiebesparingen.
 • Milieuvriendelijk: Isolatiechips zijn gemaakt van recycleerbare materialen en bevatten geen schadelijke stoffen. Dit maakt ze een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele isolatiematerialen.
 • Veiligheid: Isolatiechips zijn onbrandbaar en vochtbestendig, waardoor ze een veilige optie zijn voor isolatie. Bovendien zijn ze bestand tegen schimmelgroei en voorkomen ze dat er vocht in de isolatie komt.
 • Eenvoudige installatie: Isolatiechips kunnen snel en eenvoudig worden geïnstalleerd door middel van het blazen van de chips in holle ruimtes. Hierdoor kan het isolatieproces in korte tijd worden voltooid.
 • Comfort: Isolatiechips dragen bij aan het comfort van een woning doordat ze warmteverlies verminderen. Dit resulteert in een gelijkmatige temperatuur in huis en een verhoogd comfortniveau. Bovendien kunnen ze ook geluidsisolatie bieden, waardoor het geluid van buitenaf wordt verminderd.
WIJ WERKEN MET DE VOLGENDE MATERIALEN

Lees meer over onze Merken & Producten?

Wij bij Fortuin Isolatie werken uiteraard met de beste Merken & Producten die er op de markt beschikbaar zijn, bent u benieuwd?
Uitstekend
Gebaseerd op 40 recensies
Nicole
Nicole
2023-09-28
Gebeld voor een offerte voor muurisolatie, dezelfde dag kwam er iemand om in te meten, een dag later hadden we de offerte binnen. Akkoord gegeven en 3 dagen later zat de isolatie er al in. Hele vriendelijke mensen, ze werkten in de avond door om de opdracht af te ronden. Wij raden Fortuin Isolatie absoluut aan!
Roel van Kuetsem
Roel van Kuetsem
2023-09-06
Super team met: 1. Zeer goed advies, 2. Zeer vriendelijk personeel, 3. Men doet wat men zegt, 4. Niet te beroerd om de klus te klaren en 12 uur aan een stuk te werken in tropische temperaturen.
Bauke Van der Laan
Bauke Van der Laan
2023-08-12
Ik moest verkeerde isolatiemateriaal uit mijn kruipruimte laten verwijderen. Veel andere bedrijven weigerden. Ze communiceerden snel en heldere. Netjes gewerkt ook.
Twan Teunissen
Twan Teunissen
2023-08-08
Fijn en snel contact lekker duidelijk
david willemse
david willemse
2023-07-12
Snelle service, top team! Ze leveren goed werk. Wij zijn super tevreden!
justi jansen
justi jansen
2023-06-25
Afgelopen week wederom werkzaamheden laten verrichten door Foruin isolatie. Dit keer hebben ze onze vloer geïsoleerd. Zoals verwacht weer top service en fijne mannen die eerlijk zijn in hun werk! Ik raad dit bedrijf zeer zeker aan!
Kasper Vullings
Kasper Vullings
2023-06-14
Bij ons gezondheidscentrum de spouwmuur geïsoleerd. Goede service, snel contact en snel leveren. Dat alles voor een goede prijs.
henriette van Megen
henriette van Megen
2023-05-25
Goed en snel hebben ze de vloer en spouwmuren geïsoleerd. Vriendelijke jongens die netjes werken.
Bart Claassen
Bart Claassen
2023-05-19
Spouwmuren laten isoleren. Prettig contact en professioneel hardwerkende jongens! Zeer tevreden.
Thea Simons
Thea Simons
2023-05-16
Fortuin Isolatie B.V. heeft bij ons spouwmuurisolatie en vloerisolatie uitgevoerd. De werkzaamheden zijn binnen 2 weken na opdracht uitgevoerd. We zijn heel tevreden over de afhandeling, vriendelijke, nette jongens die hun werk serieus namen. Topbedrijf!

Waarom Fortuin Isolatie?

Fortuin Isolatie is gespecialiseerd in een totaaloplossing (isolatie en afbouw) voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Na een deskundig onderzoek van een van onze isolatie experts ontvangt u een maatwerkadvies. Vervolgens bespreken we samen met u een plan van aanpak. Onze isolatiemonteurs zullen daarna de werkzaamheden zorgvuldig uitvoeren.

Fortuin Isolatie werkt alleen met gerenommeerde producten zoals:

 • Knauf Supafil spouwmuur isolatie
 • Knauf Timberframe Dakisolatie
 • Kingspan binnen en buiten dak isolatie
 • Enverifoam Spouwmuurisolatie
 • Fermacel en gips
 • PIF / vloer, dakisolatie
 • Bodemisolatie HR+++ parels

Neem nu contact met ons op en onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs, om u een professioneel advies over het juiste isolatiemateriaal voor uw woning of bedrijfspand te geven.

Contact opnemen

Neem Contact Op

Naam(Vereist)
Adres
Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen u graag met een

Subsidiecheck

Stap 1 van 4

Heb je een koopwoning?(Vereist)