Isolatiefolie

Isolerende folie voor de vloer, bodem en dak

Isolatiefolie is gemakkelijk te verwerken vanwege zijn flexibiliteit en maatwerk. Het materiaal is eenvoudig te hanteren en kan snel worden aangebracht, zelfs rond leidingen en andere objecten die geïsoleerd moeten worden. Bovendien heeft de folie een uitstekende vochtregulerende werking en is het zowel milieuvriendelijk als duurzaam.

WIJ WERKEN MET DE VOLGENDE MATERIALEN

Bodemfolie

Fortuin Isolatie is uw partner voor hoogwaardige bodemfolie op maat.
Onze bodemfolie biedt uitstekende bescherming tegen vocht, schimmels en ongedierte en is daardoor de ideale oplossing voor het isoleren van uw vloer of kruipruimte. Met meer dan 10 jaar ervaring in de isolatiebranche weten we precies wat er nodig is om uw woning of bedrijfspand goed te isoleren.

Onze bodemfolie is eenvoudig te installeren en kan snel worden aangebracht, waardoor u tijd en geld bespaart. Bovendien is het materiaal volledig recyclebaar en milieuvriendelijk, waardoor u ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Wij bieden bodemfolie in verschillende diktes en maten, zodat u altijd de juiste oplossing vindt voor uw specifieke isolatiebehoeften.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren partner voor uw isolatieproject, dan bent u bij Fortuin Isolatie aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen bij het isoleren van uw vloer of kruipruimte met hoogwaardige bodemfolie.

Offerte Aanvragen

Vloerfolie

Vloerfolie is een type isolatiefolie dat wordt gebruikt om de onderkant van een vloer te bedekken en te isoleren. Het voorkomt dat vocht uit de bodem in de vloer trekt en biedt bescherming tegen schimmels en ongedierte. Vloerfolie wordt vaak gebruikt in combinatie met andere isolatiematerialen om een optimale isolatiewaarde te bereiken.

Het belangrijkste verschil tussen vloerfolie en bodemfolie is het doel waarvoor ze worden gebruikt. Bodemfolie wordt gebruikt om de bodem of kruipruimte onder de vloer te isoleren, terwijl vloerfolie op de onderkant van de vloer zelf wordt aangebracht. Bodemfolie is meestal dikker en steviger dan vloerfolie, omdat het bestand moet zijn tegen het gewicht van de vloer en eventuele belasting.

Een ander verschil is dat vloerfolie vaak wordt gebruikt om vochtproblemen in oudere woningen op te lossen, terwijl bodemfolie meer geschikt is voor nieuwe woningen waarbij de kruipruimte al is afgedicht. Vloerfolie is ook nuttig bij het isoleren van houten vloeren, terwijl bodemfolie voornamelijk wordt gebruikt bij betonnen vloeren.

Als u overweegt om vloerfolie te gebruiken voor uw isolatieproject, is het belangrijk om de juiste dikte en afmetingen te kiezen om optimale isolatie te bereiken. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de vloerfolie goed wordt geïnstalleerd en afgedicht om vochtproblemen te voorkomen.

Of u nu vloerfolie of bodemfolie nodig heeft, Fortuin Isolatie kan u helpen bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw isolatiebehoeften. Onze isolatiespecialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het plannen en uitvoeren van uw isolatieproject. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Dakfolie

Dakfolie is een belangrijk onderdeel van de isolatie van uw dak. Het beschermt uw dak tegen vocht, regen, wind en andere weersinvloeden en helpt om de isolatiewaarde van uw dak te verbeteren. Bij Fortuin Isolatie bieden we hoogwaardige dakfolie op maat, die geschikt is voor alle soorten daken en dakbedekkingen.

Onze dakfolie is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zeer duurzaam en milieuvriendelijk. Het is eenvoudig te installeren en biedt uitstekende bescherming tegen vocht en schimmels, wat de levensduur van uw dak aanzienlijk kan verlengen. Bovendien kan onze dakfolie worden gecombineerd met andere isolatiematerialen om een optimale isolatiewaarde te bereiken.

Of u nu een plat dak, een schuin dak of een ander type dak heeft, Fortuin Isolatie kan u helpen bij het kiezen van de juiste dakfolie voor uw isolatiebehoeften. Onze isolatiespecialisten staan voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het plannen en uitvoeren van uw isolatieproject.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige dakfolie voor uw isolatieproject, dan bent u bij Fortuin Isolatie aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het isoleren van uw dak voor een optimale bescherming en isolatie van uw woning of bedrijfspand.

Neem contact op

Lees meer over onze Merken & Producten?

Wij bij Fortuin Isolatie werken uiteraard met de beste Merken & Producten die er op de markt beschikbaar zijn, bent u benieuwd?
Uitstekend
Gebaseerd op 29 recensies
Kevin Fleuren
Kevin Fleuren
2023-03-31
Top isolatie
Dwayne Liskamp
Dwayne Liskamp
2023-03-17
Wat een top bedrijf met top service. Vandaag zoals afgeproken spouwmuren geïsoleerd. Mannen die dit gedaan hebben werken hard en zit goed teamwork in. Bezorgen bij aankomst al een lach op je gezicht! Binnekort de kruipruimte ook maar laten isoleren door Fortuin B.V. . Eigenaar complimenten voor zulke vakmensen!
TJMolier
TJMolier
2023-03-01
Fortuin Isolatie heeft mijn nieuwe woning volledig geïsoleerd. Het proces is volgens afspraak verlopen. Fijne harde werkers, betrouwbaar en meedenkend in onze situatie. Ik ben erg blij met het resultaat en ik kan ze zeker aanbevelen!
Christel Eenbergen
Christel Eenbergen
2023-02-27
bij mij spouwmuurisolatie uitgevoerd, komen afspraak erg goed na, leuke jongemannen beleefd en vrolijk, die werkzaamheden uitvoeren. Eigenaar bedrijf bij eerste indruk al vertrouwd ! alles kortom positief.
Mike Sellie
Mike Sellie
2023-02-17
Wij hebben onze zolder en spouwmuren laten isoleren door Fortuin Isolatie. Wij wilden graag onze zolder met trappengat laten isoleren. Met duidelijke communicatie en heldere uitleg over welke mogelijkheden er waren zijn we tot een akkoord gekomen. Na akkoord hebben we de datum ingepland en konden ze ook snel schakelen. Wij hebben echt 2 vakmensen in huis gehad die onze zolder hebben geïsoleerd. Alle naden zijn nagelopen en daarna alles netjes afgewerkt en opgeruimd. Prijs kwaliteit krijgt echt een 10. Naast onze zolder hebben wij ons direct laten informeren over de spouwmuren. Deze hebben 2 andere collega's uitgevoerd. Erg aardig en ook zeer vakkundig wat ze doen. Laten ook zien wat ze doen en hoe ze het doen. Al met al is Fortuin Isolatie zeker een aanrader voor uw isolatie werkzaamheden.
reda
reda
2023-02-14
Top monteurs, top service netjes gewerkt beleefd echt een aanrader!
Esther van Tent
Esther van Tent
2023-01-30
Vlot geholpen en hele fijne vakmensen over de vloer gehad.
T&J Netherlands
T&J Netherlands
2023-01-11
Prima service en kwaliteit voor al je isolatiewerkzaamheden
Marcea Van doorn
Marcea Van doorn
2023-01-04
Wij hebben de spouwmuur via Fortuin Isolatie laten isoleren. Professioneel, kundig en duidelijk. Goed geïnformeerd, zeer snel met leveren, vakkundige vriendelijke heren komen het plaatsen. Heel blij met de "no nonsens" instelling van Fortuin Isolatie, blijf vooral zo doen!
Mevr. Isarin
Mevr. Isarin
2023-01-03
Afspraak was snel gemaakt en binnen anderhalve week kon de spouwmuurisolatie uitgevoerd worden. De klus werd bij ons uitgevoerd door twee vriendelijke, vrolijke en kundige (jonge)mannen. Ze hebben plezier in het werk, leveren goed werk en ruimen alles netjes weer op. Tot op heden een warm(er) huis opgemerkt, dus alles is naar grote tevredenheid verlopen. We houden onze gasrekening de komende maanden in de gaten! Superbedankt!

Waarom Fortuin Isolatie?

Fortuin Isolatie is gespecialiseerd in een totaaloplossing (isolatie en afbouw) voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Na een deskundig onderzoek van een van onze isolatie experts ontvangt u een maatwerkadvies. Vervolgens bespreken we samen met u een plan van aanpak. Onze isolatiemonteurs zullen daarna de werkzaamheden zorgvuldig uitvoeren.

Fortuin Isolatie werkt alleen met gerenommeerde producten zoals:

  • Knauf Supafil spouwmuur isolatie
  • Knauf Timberframe Dakisolatie
  • Kingspan binnen en buiten dak isolatie
  • Enverifoam Spouwmuurisolatie
  • Fermacel en gips
  • PIF / vloer, dakisolatie
  • Bodemisolatie HR+++ parels

Neem nu contact met ons op en onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs, om u een professioneel advies over het juiste isolatiemateriaal voor uw woning of bedrijfspand te geven.

Contact opnemen

Neem Contact Op

Naam(Vereist)
Adres
Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen u graag met een

Subsidiecheck

Stap 1 van 4

Heb je een koopwoning?(Vereist)