Isolatiefolie

Isolerende folie voor de vloer, bodem en dak

Isolatiefolie is gemakkelijk te verwerken vanwege zijn flexibiliteit en maatwerk. Het materiaal is eenvoudig te hanteren en kan snel worden aangebracht, zelfs rond leidingen en andere objecten die geïsoleerd moeten worden. Bovendien heeft de folie een uitstekende vochtregulerende werking en is het zowel milieuvriendelijk als duurzaam.

WIJ WERKEN MET DE VOLGENDE MATERIALEN

Bodemfolie

Fortuin Isolatie is uw partner voor hoogwaardige bodemfolie op maat.
Onze bodemfolie biedt uitstekende bescherming tegen vocht, schimmels en ongedierte en is daardoor de ideale oplossing voor het isoleren van uw vloer of kruipruimte. Met meer dan 10 jaar ervaring in de isolatiebranche weten we precies wat er nodig is om uw woning of bedrijfspand goed te isoleren.

Onze bodemfolie is eenvoudig te installeren en kan snel worden aangebracht, waardoor u tijd en geld bespaart. Bovendien is het materiaal volledig recyclebaar en milieuvriendelijk, waardoor u ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Wij bieden bodemfolie in verschillende diktes en maten, zodat u altijd de juiste oplossing vindt voor uw specifieke isolatiebehoeften.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren partner voor uw isolatieproject, dan bent u bij Fortuin Isolatie aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen bij het isoleren van uw vloer of kruipruimte met hoogwaardige bodemfolie.

Offerte Aanvragen

Vloerfolie

Vloerfolie is een type isolatiefolie dat wordt gebruikt om de onderkant van een vloer te bedekken en te isoleren. Het voorkomt dat vocht uit de bodem in de vloer trekt en biedt bescherming tegen schimmels en ongedierte. Vloerfolie wordt vaak gebruikt in combinatie met andere isolatiematerialen om een optimale isolatiewaarde te bereiken.

Het belangrijkste verschil tussen vloerfolie en bodemfolie is het doel waarvoor ze worden gebruikt. Bodemfolie wordt gebruikt om de bodem of kruipruimte onder de vloer te isoleren, terwijl vloerfolie op de onderkant van de vloer zelf wordt aangebracht. Bodemfolie is meestal dikker en steviger dan vloerfolie, omdat het bestand moet zijn tegen het gewicht van de vloer en eventuele belasting.

Een ander verschil is dat vloerfolie vaak wordt gebruikt om vochtproblemen in oudere woningen op te lossen, terwijl bodemfolie meer geschikt is voor nieuwe woningen waarbij de kruipruimte al is afgedicht. Vloerfolie is ook nuttig bij het isoleren van houten vloeren, terwijl bodemfolie voornamelijk wordt gebruikt bij betonnen vloeren.

Als u overweegt om vloerfolie te gebruiken voor uw isolatieproject, is het belangrijk om de juiste dikte en afmetingen te kiezen om optimale isolatie te bereiken. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de vloerfolie goed wordt geïnstalleerd en afgedicht om vochtproblemen te voorkomen.

Of u nu vloerfolie of bodemfolie nodig heeft, Fortuin Isolatie kan u helpen bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw isolatiebehoeften. Onze isolatiespecialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het plannen en uitvoeren van uw isolatieproject. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Dakfolie

Dakfolie is een belangrijk onderdeel van de isolatie van uw dak. Het beschermt uw dak tegen vocht, regen, wind en andere weersinvloeden en helpt om de isolatiewaarde van uw dak te verbeteren. Bij Fortuin Isolatie bieden we hoogwaardige dakfolie op maat, die geschikt is voor alle soorten daken en dakbedekkingen.

Onze dakfolie is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zeer duurzaam en milieuvriendelijk. Het is eenvoudig te installeren en biedt uitstekende bescherming tegen vocht en schimmels, wat de levensduur van uw dak aanzienlijk kan verlengen. Bovendien kan onze dakfolie worden gecombineerd met andere isolatiematerialen om een optimale isolatiewaarde te bereiken.

Of u nu een plat dak, een schuin dak of een ander type dak heeft, Fortuin Isolatie kan u helpen bij het kiezen van de juiste dakfolie voor uw isolatiebehoeften. Onze isolatiespecialisten staan voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het plannen en uitvoeren van uw isolatieproject.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige dakfolie voor uw isolatieproject, dan bent u bij Fortuin Isolatie aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het isoleren van uw dak voor een optimale bescherming en isolatie van uw woning of bedrijfspand.

Neem contact op

Lees meer over onze Merken & Producten?

Wij bij Fortuin Isolatie werken uiteraard met de beste Merken & Producten die er op de markt beschikbaar zijn, bent u benieuwd?
Uitstekend
Gebaseerd op 40 recensies
Nicole
Nicole
2023-09-28
Gebeld voor een offerte voor muurisolatie, dezelfde dag kwam er iemand om in te meten, een dag later hadden we de offerte binnen. Akkoord gegeven en 3 dagen later zat de isolatie er al in. Hele vriendelijke mensen, ze werkten in de avond door om de opdracht af te ronden. Wij raden Fortuin Isolatie absoluut aan!
Roel van Kuetsem
Roel van Kuetsem
2023-09-06
Super team met: 1. Zeer goed advies, 2. Zeer vriendelijk personeel, 3. Men doet wat men zegt, 4. Niet te beroerd om de klus te klaren en 12 uur aan een stuk te werken in tropische temperaturen.
Bauke Van der Laan
Bauke Van der Laan
2023-08-12
Ik moest verkeerde isolatiemateriaal uit mijn kruipruimte laten verwijderen. Veel andere bedrijven weigerden. Ze communiceerden snel en heldere. Netjes gewerkt ook.
Twan Teunissen
Twan Teunissen
2023-08-08
Fijn en snel contact lekker duidelijk
david willemse
david willemse
2023-07-12
Snelle service, top team! Ze leveren goed werk. Wij zijn super tevreden!
justi jansen
justi jansen
2023-06-25
Afgelopen week wederom werkzaamheden laten verrichten door Foruin isolatie. Dit keer hebben ze onze vloer geïsoleerd. Zoals verwacht weer top service en fijne mannen die eerlijk zijn in hun werk! Ik raad dit bedrijf zeer zeker aan!
Kasper Vullings
Kasper Vullings
2023-06-14
Bij ons gezondheidscentrum de spouwmuur geïsoleerd. Goede service, snel contact en snel leveren. Dat alles voor een goede prijs.
henriette van Megen
henriette van Megen
2023-05-25
Goed en snel hebben ze de vloer en spouwmuren geïsoleerd. Vriendelijke jongens die netjes werken.
Bart Claassen
Bart Claassen
2023-05-19
Spouwmuren laten isoleren. Prettig contact en professioneel hardwerkende jongens! Zeer tevreden.
Thea Simons
Thea Simons
2023-05-16
Fortuin Isolatie B.V. heeft bij ons spouwmuurisolatie en vloerisolatie uitgevoerd. De werkzaamheden zijn binnen 2 weken na opdracht uitgevoerd. We zijn heel tevreden over de afhandeling, vriendelijke, nette jongens die hun werk serieus namen. Topbedrijf!

Waarom Fortuin Isolatie?

Fortuin Isolatie is gespecialiseerd in een totaaloplossing (isolatie en afbouw) voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Na een deskundig onderzoek van een van onze isolatie experts ontvangt u een maatwerkadvies. Vervolgens bespreken we samen met u een plan van aanpak. Onze isolatiemonteurs zullen daarna de werkzaamheden zorgvuldig uitvoeren.

Fortuin Isolatie werkt alleen met gerenommeerde producten zoals:

  • Knauf Supafil spouwmuur isolatie
  • Knauf Timberframe Dakisolatie
  • Kingspan binnen en buiten dak isolatie
  • Enverifoam Spouwmuurisolatie
  • Fermacel en gips
  • PIF / vloer, dakisolatie
  • Bodemisolatie HR+++ parels

Neem nu contact met ons op en onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs, om u een professioneel advies over het juiste isolatiemateriaal voor uw woning of bedrijfspand te geven.

Contact opnemen

Neem Contact Op

Naam(Vereist)
Adres
Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen u graag met een

Subsidiecheck

Stap 1 van 4

Heb je een koopwoning?(Vereist)