Pir Isolatie

Waarom PIR isolatie de perfecte keuze is voor een energie-efficiënt huis

PIR isolatie (polyisocyanuraatschuim) is een populair type isolatiemateriaal dat gebruikt wordt in de bouwsector. Het biedt vele voordelen voor huiseigenaren, waaronder energiebesparingen, een verhoogd comfortniveau en lagere energiekosten.

Een van de belangrijkste voordelen van PIR isolatie is de uitstekende isolatiewaarde. Het heeft een zeer hoge R-waarde, wat betekent dat het een efficiënte barrière vormt tegen warmteverlies. Dit resulteert in een beter beheer van de temperatuur in huis en kan leiden tot aanzienlijke besparingen op energiekosten.

PIR isolatie biedt ook een uitstekende brandwerendheid. Het materiaal is onbrandbaar en smelt niet bij hoge temperaturen, wat betekent dat het een veilige optie is voor isolatie. Dit kan bijdragen aan de veiligheid van het huis en het verlagen van het risico op brand.

Een ander voordeel van PIR isolatie is de veelzijdigheid. Het kan worden gebruikt in verschillende toepassingen, zoals vloeren, muren, daken en plafonds. Bovendien is het lichtgewicht, wat zorgt voor een eenvoudige installatie en minder belasting op de constructie van het gebouw.

PIR isolatie is ook duurzaam en langdurig. Het heeft een lange levensduur en behoudt zijn isolerende eigenschappen gedurende de levensduur van het gebouw. Dit betekent dat je niet regelmatig opnieuw hoeft te isoleren, wat zorgt voor minder afval en een duurzamer huis.

Kortom, PIR isolatie is de perfecte keuze voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een energie-efficiënte, brandwerende en duurzame oplossing voor isolatie. Overweeg PIR isolatie voor jouw volgende bouw- of renovatieproject en profiteer van alle voordelen die het te bieden heeft.

De voordelen op een rij

 • Uitstekende isolatiewaarde: PIR isolatie heeft een zeer hoge R-waarde, wat betekent dat het een efficiënte barrière vormt tegen warmteverlies. Dit resulteert in een beter beheer van de temperatuur in huis en kan leiden tot aanzienlijke besparingen op energiekosten.
 • Brandwerendheid: PIR isolatie is onbrandbaar en smelt niet bij hoge temperaturen, wat betekent dat het een veilige optie is voor isolatie. Dit kan bijdragen aan de veiligheid van het huis en het verlagen van het risico op brand.
 • Veelzijdigheid: PIR isolatie kan worden gebruikt in verschillende toepassingen, zoals vloeren, muren, daken en plafonds. Bovendien is het lichtgewicht, wat zorgt voor een eenvoudige installatie en minder belasting op de constructie van het gebouw.
 • Duurzaamheid: PIR isolatie heeft een lange levensduur en behoudt zijn isolerende eigenschappen gedurende de levensduur van het gebouw. Dit betekent dat je niet regelmatig opnieuw hoeft te isoleren, wat zorgt voor minder afval en een duurzamer huis.
 • Comfort: PIR isolatie draagt bij aan het comfort van een woning door warmteverlies te verminderen. Dit resulteert in een gelijkmatige temperatuur in huis en een verhoogd comfortniveau. Bovendien kan het ook geluidsisolatie bieden, waardoor het geluid van buitenaf wordt verminderd.
WIJ WERKEN MET DE VOLGENDE MATERIALEN

Lees meer over onze Merken & Producten?

Wij bij Fortuin Isolatie werken uiteraard met de beste Merken & Producten die er op de markt beschikbaar zijn, bent u benieuwd?
Uitstekend
Gebaseerd op 40 recensies
Nicole
Nicole
2023-09-28
Gebeld voor een offerte voor muurisolatie, dezelfde dag kwam er iemand om in te meten, een dag later hadden we de offerte binnen. Akkoord gegeven en 3 dagen later zat de isolatie er al in. Hele vriendelijke mensen, ze werkten in de avond door om de opdracht af te ronden. Wij raden Fortuin Isolatie absoluut aan!
Roel van Kuetsem
Roel van Kuetsem
2023-09-06
Super team met: 1. Zeer goed advies, 2. Zeer vriendelijk personeel, 3. Men doet wat men zegt, 4. Niet te beroerd om de klus te klaren en 12 uur aan een stuk te werken in tropische temperaturen.
Bauke Van der Laan
Bauke Van der Laan
2023-08-12
Ik moest verkeerde isolatiemateriaal uit mijn kruipruimte laten verwijderen. Veel andere bedrijven weigerden. Ze communiceerden snel en heldere. Netjes gewerkt ook.
Twan Teunissen
Twan Teunissen
2023-08-08
Fijn en snel contact lekker duidelijk
david willemse
david willemse
2023-07-12
Snelle service, top team! Ze leveren goed werk. Wij zijn super tevreden!
justi jansen
justi jansen
2023-06-25
Afgelopen week wederom werkzaamheden laten verrichten door Foruin isolatie. Dit keer hebben ze onze vloer geïsoleerd. Zoals verwacht weer top service en fijne mannen die eerlijk zijn in hun werk! Ik raad dit bedrijf zeer zeker aan!
Kasper Vullings
Kasper Vullings
2023-06-14
Bij ons gezondheidscentrum de spouwmuur geïsoleerd. Goede service, snel contact en snel leveren. Dat alles voor een goede prijs.
henriette van Megen
henriette van Megen
2023-05-25
Goed en snel hebben ze de vloer en spouwmuren geïsoleerd. Vriendelijke jongens die netjes werken.
Bart Claassen
Bart Claassen
2023-05-19
Spouwmuren laten isoleren. Prettig contact en professioneel hardwerkende jongens! Zeer tevreden.
Thea Simons
Thea Simons
2023-05-16
Fortuin Isolatie B.V. heeft bij ons spouwmuurisolatie en vloerisolatie uitgevoerd. De werkzaamheden zijn binnen 2 weken na opdracht uitgevoerd. We zijn heel tevreden over de afhandeling, vriendelijke, nette jongens die hun werk serieus namen. Topbedrijf!

Waarom Fortuin Isolatie?

Fortuin Isolatie is gespecialiseerd in een totaaloplossing (isolatie en afbouw) voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Na een deskundig onderzoek van een van onze isolatie experts ontvangt u een maatwerkadvies. Vervolgens bespreken we samen met u een plan van aanpak. Onze isolatiemonteurs zullen daarna de werkzaamheden zorgvuldig uitvoeren.

Fortuin Isolatie werkt alleen met gerenommeerde producten zoals:

 • Knauf Supafil spouwmuur isolatie
 • Knauf Timberframe Dakisolatie
 • Kingspan binnen en buiten dak isolatie
 • Enverifoam Spouwmuurisolatie
 • Fermacel en gips
 • PIF / vloer, dakisolatie
 • Bodemisolatie HR+++ parels

Neem nu contact met ons op en onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs, om u een professioneel advies over het juiste isolatiemateriaal voor uw woning of bedrijfspand te geven.

Contact opnemen

Neem Contact Op

Naam(Vereist)
Adres
Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen u graag met een

Subsidiecheck

Stap 1 van 4

Heb je een koopwoning?(Vereist)