Pir Isolatie

Waarom PIR isolatie de perfecte keuze is voor een energie-efficiënt huis

PIR isolatie (polyisocyanuraatschuim) is een populair type isolatiemateriaal dat gebruikt wordt in de bouwsector. Het biedt vele voordelen voor huiseigenaren, waaronder energiebesparingen, een verhoogd comfortniveau en lagere energiekosten.

Een van de belangrijkste voordelen van PIR isolatie is de uitstekende isolatiewaarde. Het heeft een zeer hoge R-waarde, wat betekent dat het een efficiënte barrière vormt tegen warmteverlies. Dit resulteert in een beter beheer van de temperatuur in huis en kan leiden tot aanzienlijke besparingen op energiekosten.

PIR isolatie biedt ook een uitstekende brandwerendheid. Het materiaal is onbrandbaar en smelt niet bij hoge temperaturen, wat betekent dat het een veilige optie is voor isolatie. Dit kan bijdragen aan de veiligheid van het huis en het verlagen van het risico op brand.

Een ander voordeel van PIR isolatie is de veelzijdigheid. Het kan worden gebruikt in verschillende toepassingen, zoals vloeren, muren, daken en plafonds. Bovendien is het lichtgewicht, wat zorgt voor een eenvoudige installatie en minder belasting op de constructie van het gebouw.

PIR isolatie is ook duurzaam en langdurig. Het heeft een lange levensduur en behoudt zijn isolerende eigenschappen gedurende de levensduur van het gebouw. Dit betekent dat je niet regelmatig opnieuw hoeft te isoleren, wat zorgt voor minder afval en een duurzamer huis.

Kortom, PIR isolatie is de perfecte keuze voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een energie-efficiënte, brandwerende en duurzame oplossing voor isolatie. Overweeg PIR isolatie voor jouw volgende bouw- of renovatieproject en profiteer van alle voordelen die het te bieden heeft.

De voordelen op een rij

 • Uitstekende isolatiewaarde: PIR isolatie heeft een zeer hoge R-waarde, wat betekent dat het een efficiënte barrière vormt tegen warmteverlies. Dit resulteert in een beter beheer van de temperatuur in huis en kan leiden tot aanzienlijke besparingen op energiekosten.
 • Brandwerendheid: PIR isolatie is onbrandbaar en smelt niet bij hoge temperaturen, wat betekent dat het een veilige optie is voor isolatie. Dit kan bijdragen aan de veiligheid van het huis en het verlagen van het risico op brand.
 • Veelzijdigheid: PIR isolatie kan worden gebruikt in verschillende toepassingen, zoals vloeren, muren, daken en plafonds. Bovendien is het lichtgewicht, wat zorgt voor een eenvoudige installatie en minder belasting op de constructie van het gebouw.
 • Duurzaamheid: PIR isolatie heeft een lange levensduur en behoudt zijn isolerende eigenschappen gedurende de levensduur van het gebouw. Dit betekent dat je niet regelmatig opnieuw hoeft te isoleren, wat zorgt voor minder afval en een duurzamer huis.
 • Comfort: PIR isolatie draagt bij aan het comfort van een woning door warmteverlies te verminderen. Dit resulteert in een gelijkmatige temperatuur in huis en een verhoogd comfortniveau. Bovendien kan het ook geluidsisolatie bieden, waardoor het geluid van buitenaf wordt verminderd.
WIJ WERKEN MET DE VOLGENDE MATERIALEN

Lees meer over onze Merken & Producten?

Wij bij Fortuin Isolatie werken uiteraard met de beste Merken & Producten die er op de markt beschikbaar zijn, bent u benieuwd?
Uitstekend
Gebaseerd op 29 recensies
Kevin Fleuren
Kevin Fleuren
2023-03-31
Top isolatie
Dwayne Liskamp
Dwayne Liskamp
2023-03-17
Wat een top bedrijf met top service. Vandaag zoals afgeproken spouwmuren geïsoleerd. Mannen die dit gedaan hebben werken hard en zit goed teamwork in. Bezorgen bij aankomst al een lach op je gezicht! Binnekort de kruipruimte ook maar laten isoleren door Fortuin B.V. . Eigenaar complimenten voor zulke vakmensen!
TJMolier
TJMolier
2023-03-01
Fortuin Isolatie heeft mijn nieuwe woning volledig geïsoleerd. Het proces is volgens afspraak verlopen. Fijne harde werkers, betrouwbaar en meedenkend in onze situatie. Ik ben erg blij met het resultaat en ik kan ze zeker aanbevelen!
Christel Eenbergen
Christel Eenbergen
2023-02-27
bij mij spouwmuurisolatie uitgevoerd, komen afspraak erg goed na, leuke jongemannen beleefd en vrolijk, die werkzaamheden uitvoeren. Eigenaar bedrijf bij eerste indruk al vertrouwd ! alles kortom positief.
Mike Sellie
Mike Sellie
2023-02-17
Wij hebben onze zolder en spouwmuren laten isoleren door Fortuin Isolatie. Wij wilden graag onze zolder met trappengat laten isoleren. Met duidelijke communicatie en heldere uitleg over welke mogelijkheden er waren zijn we tot een akkoord gekomen. Na akkoord hebben we de datum ingepland en konden ze ook snel schakelen. Wij hebben echt 2 vakmensen in huis gehad die onze zolder hebben geïsoleerd. Alle naden zijn nagelopen en daarna alles netjes afgewerkt en opgeruimd. Prijs kwaliteit krijgt echt een 10. Naast onze zolder hebben wij ons direct laten informeren over de spouwmuren. Deze hebben 2 andere collega's uitgevoerd. Erg aardig en ook zeer vakkundig wat ze doen. Laten ook zien wat ze doen en hoe ze het doen. Al met al is Fortuin Isolatie zeker een aanrader voor uw isolatie werkzaamheden.
reda
reda
2023-02-14
Top monteurs, top service netjes gewerkt beleefd echt een aanrader!
Esther van Tent
Esther van Tent
2023-01-30
Vlot geholpen en hele fijne vakmensen over de vloer gehad.
T&J Netherlands
T&J Netherlands
2023-01-11
Prima service en kwaliteit voor al je isolatiewerkzaamheden
Marcea Van doorn
Marcea Van doorn
2023-01-04
Wij hebben de spouwmuur via Fortuin Isolatie laten isoleren. Professioneel, kundig en duidelijk. Goed geïnformeerd, zeer snel met leveren, vakkundige vriendelijke heren komen het plaatsen. Heel blij met de "no nonsens" instelling van Fortuin Isolatie, blijf vooral zo doen!
Mevr. Isarin
Mevr. Isarin
2023-01-03
Afspraak was snel gemaakt en binnen anderhalve week kon de spouwmuurisolatie uitgevoerd worden. De klus werd bij ons uitgevoerd door twee vriendelijke, vrolijke en kundige (jonge)mannen. Ze hebben plezier in het werk, leveren goed werk en ruimen alles netjes weer op. Tot op heden een warm(er) huis opgemerkt, dus alles is naar grote tevredenheid verlopen. We houden onze gasrekening de komende maanden in de gaten! Superbedankt!

Waarom Fortuin Isolatie?

Fortuin Isolatie is gespecialiseerd in een totaaloplossing (isolatie en afbouw) voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Na een deskundig onderzoek van een van onze isolatie experts ontvangt u een maatwerkadvies. Vervolgens bespreken we samen met u een plan van aanpak. Onze isolatiemonteurs zullen daarna de werkzaamheden zorgvuldig uitvoeren.

Fortuin Isolatie werkt alleen met gerenommeerde producten zoals:

 • Knauf Supafil spouwmuur isolatie
 • Knauf Timberframe Dakisolatie
 • Kingspan binnen en buiten dak isolatie
 • Enverifoam Spouwmuurisolatie
 • Fermacel en gips
 • PIF / vloer, dakisolatie
 • Bodemisolatie HR+++ parels

Neem nu contact met ons op en onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs, om u een professioneel advies over het juiste isolatiemateriaal voor uw woning of bedrijfspand te geven.

Contact opnemen

Neem Contact Op

Naam(Vereist)
Adres
Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen u graag met een

Subsidiecheck

Stap 1 van 4

Heb je een koopwoning?(Vereist)