Onze Materialen

Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit bij ons werk. Daarom gebruiken wij alleen materialen van de beste kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat wij werken met de nieuwste en meest geavanceerde materialen op de markt. Denk hierbij aan hoogwaardige isolatiematerialen, duurzame verfproducten en hoogwaardige bouwmaterialen. Door gebruik te maken van deze hoogwaardige materialen kunnen wij u verzekeren van duurzame en hoogwaardige resultaten.

Neem contact op

Welke merken en producten gebruiken wij?

Knauf Supafil

Knauf Supafil is een van de meest populaire materialen voor spouwmuurisolatie in Nederland, en dat is niet zonder reden. Het materiaal is gemakkelijk in gebruik en kan al binnen één dag worden aangebracht, terwijl het een zeer gunstige investering is die zichzelf snel terugverdient. Onze specialisten kunnen u meer vertellen over de voordelen van Knauf Supafil en u voorzien van een vrijblijvende offerte. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Knauf Cavity Wall

Knauf Cavity Wall (ook wel bekend als Supafil Cavity Wall) is een innovatief en duurzaam product dat bijdraagt aan het optimaliseren van uw woning op het gebied van comfort, milieu en kostenbesparing. Door dit speciale product toe te voegen aan uw spouwmuren, kunt u genieten van een betere leefomgeving en besparen op energiekosten. Onze specialisten vertellen u graag meer over de voordelen van Knauf Cavity Wall en voorzien u van een vrijblijvende offerte. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Knauf Timber frame

Indien uw woning of pand nog houten frames in het dak of als tussenmuur heeft, is het nog steeds mogelijk om isolatie toe te passen. Met SUPAFIL Timber Frame bieden wij een speciale inblaaswol die speciaal is ontwikkeld voor het isoleren van houten constructies en hellende daken.

Brochure's downloaden

PIF Isolatie

PIF Isolatie is een hoogwaardige isolatieoplossing gemaakt van polyisocyanuraatschuim (PIR), die uitstekende thermische isolatie-eigenschappen biedt en bijdraagt aan energiebesparing en duurzaamheid. Het is lichtgewicht, gemakkelijk te installeren, duurzaam en biedt goede brandwerende eigenschappen, wat het een veilige keuze maakt voor woningen en gebouwen.

PIF Isofast

PIF Isofast is een hoogwaardige isolatieoplossing gemaakt van polyisocyanuraatschuim (PIR), met als bijzondere eigenschap het unieke tand-en-groefsysteem dat het isolatieproces versnelt en vereenvoudigt. Het materiaal biedt uitstekende thermische isolatie, wat energiebesparing en een betere milieuprestatie van gebouwen oplevert. Daarnaast is PIF Isofast lichtgewicht, duurzaam en biedt het goede brandwerende eigenschappen, waardoor het een veilige en betrouwbare keuze is voor verschillende isolatieprojecten.

Brochure's downloaden

Isovlas

Isovlas is een hoogwaardige isolatieoplossing gemaakt van natuurlijke vlasvezels. Het biedt uitstekende thermische en akoestische isolatie-eigenschappen en is een duurzame en milieuvriendelijke keuze voor gebouwen. Isovlas is gemakkelijk te installeren, veroorzaakt geen irritatie of allergische reacties en reguleert de luchtvochtigheid om schimmelvorming te voorkomen. Het is een gezonde en natuurlijke oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame isolatieoplossing.

Isovlas TG Interieur

Isovlas TG Interieur is een hoogwaardige isolatieoplossing die is ontworpen voor gebruik in binnenruimtes. Het is gemaakt van natuurlijke vlasvezels en biedt uitstekende thermische en akoestische isolatie-eigenschappen.

Isovlas TG Interieur is niet alleen zeer efficiënt in het verminderen van warmteverlies en geluidshinder, maar het biedt ook andere voordelen. Het is bijvoorbeeld een duurzame en milieuvriendelijke oplossing, omdat het gemaakt is van hernieuwbare en biologisch afbreekbare materialen. Het is ook gemakkelijk te installeren en veroorzaakt geen irritatie of allergische reacties.

Daarnaast heeft Isovlas TG Interieur ook een positieve invloed op de luchtkwaliteit in gebouwen. Het materiaal reguleert de luchtvochtigheid en voorkomt schimmelvorming, wat bijdraagt aan een gezond binnenklimaat.

Kortom, Isovlas TG Interieur is een hoogwaardige, duurzame en gezonde isolatieoplossing voor binnenruimtes. Het biedt uitstekende thermische en akoestische isolatie-eigenschappen en heeft een positieve invloed op de luchtkwaliteit. Het is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke en milieuvriendelijke oplossing voor hun isolatiebehoeften.

Brochure's downloaden

Enverifoam

Enverifoam is isolatieoplossing gemaakt van polyurethaanschuim (PUR). Het biedt uitstekende thermische isolatie-eigenschappen en helpt bij het verminderen van warmteverlies en energiebesparing. Enverifoam is ook gemakkelijk aan te brengen en past zich aan de vorm van het oppervlak aan, waardoor het ideaal is voor gebruik in krappe ruimtes en moeilijk bereikbare plaatsen. Het materiaal is duurzaam en biedt goede brandwerende eigenschappen, waardoor het een veilige keuze is voor isolatieprojecten. Enverifoam is een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardige isolatieoplossing voor hun huis of gebouw.

Kingspan

Kingspan is een wereldwijd toonaangevende leverancier van duurzame isolatieoplossingen voor de bouwsector. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten en systemen die zijn ontworpen om de energie-efficiëntie van gebouwen te verbeteren en bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Kingspan Iso Easy

Kingspan Iso Easy is een hoogwaardige isolatieoplossing die speciaal is ontworpen om het isolatieproces te vereenvoudigen en te versnellen. Het is een alles-in-één systeem dat isolatie, dakbedekking en waterafvoer combineert, waardoor het installatieproces veel sneller en efficiënter wordt.

Dankzij het unieke ontwerp van Kingspan Iso Easy kunnen installateurs de isolatie snel en eenvoudig aanbrengen, wat resulteert in een snellere bouwtijd en lagere installatiekosten. Het systeem biedt ook uitstekende thermische isolatie-eigenschappen, waardoor energiebesparing en een betere milieuprestatie van gebouwen mogelijk is.

Bovendien is Kingspan Iso Easy een duurzame en milieuvriendelijke oplossing, omdat het gemaakt is van hernieuwbare en biologisch afbreekbare materialen. Het biedt ook uitstekende waterdichting en drainage, wat bijdraagt aan een langere levensduur van het dak.

Kingspan Iso Easy is de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardige, duurzame en efficiënte oplossing voor het isoleren van hun dak.

Iko Enertherm

Iko Enertherm is een hoogwaardige isolatieoplossing gemaakt van polyisocyanuraatschuim (PIR). Het biedt uitstekende thermische isolatie-eigenschappen, waardoor energiebesparing en een betere milieuprestatie van gebouwen mogelijk is.

Iko Enertherm is lichtgewicht en gemakkelijk te installeren, waardoor het een kosteneffectieve oplossing is voor isolatieprojecten. Het materiaal is duurzaam en biedt goede brandwerende eigenschappen, waardoor het een veilige keuze is voor gebouwen.

Iko Enertherm heeft ook een positieve invloed op de luchtkwaliteit in gebouwen. Het materiaal is waterdicht en vochtbestendig, waardoor schimmelvorming wordt voorkomen en de luchtkwaliteit wordt verbeterd.

Al met al is Iko Enertherm een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardige en duurzame isolatieoplossing voor hun huis of gebouw. Het biedt uitstekende thermische isolatie, is lichtgewicht, duurzaam en veilig en heeft een positieve invloed op de luchtkwaliteit.

Gebaseerd op 29 recensies
Kevin Fleuren
Kevin Fleuren
2023-03-31
Top isolatie
Dwayne Liskamp
Dwayne Liskamp
2023-03-17
Wat een top bedrijf met top service. Vandaag zoals afgeproken spouwmuren geïsoleerd. Mannen die dit gedaan hebben werken hard en zit goed teamwork in. Bezorgen bij aankomst al een lach op je gezicht! Binnekort de kruipruimte ook maar laten isoleren door Fortuin B.V. . Eigenaar complimenten voor zulke vakmensen!
TJMolier
TJMolier
2023-03-01
Fortuin Isolatie heeft mijn nieuwe woning volledig geïsoleerd. Het proces is volgens afspraak verlopen. Fijne harde werkers, betrouwbaar en meedenkend in onze situatie. Ik ben erg blij met het resultaat en ik kan ze zeker aanbevelen!
Christel Eenbergen
Christel Eenbergen
2023-02-27
bij mij spouwmuurisolatie uitgevoerd, komen afspraak erg goed na, leuke jongemannen beleefd en vrolijk, die werkzaamheden uitvoeren. Eigenaar bedrijf bij eerste indruk al vertrouwd ! alles kortom positief.
Mike Sellie
Mike Sellie
2023-02-17
Wij hebben onze zolder en spouwmuren laten isoleren door Fortuin Isolatie. Wij wilden graag onze zolder met trappengat laten isoleren. Met duidelijke communicatie en heldere uitleg over welke mogelijkheden er waren zijn we tot een akkoord gekomen. Na akkoord hebben we de datum ingepland en konden ze ook snel schakelen. Wij hebben echt 2 vakmensen in huis gehad die onze zolder hebben geïsoleerd. Alle naden zijn nagelopen en daarna alles netjes afgewerkt en opgeruimd. Prijs kwaliteit krijgt echt een 10. Naast onze zolder hebben wij ons direct laten informeren over de spouwmuren. Deze hebben 2 andere collega's uitgevoerd. Erg aardig en ook zeer vakkundig wat ze doen. Laten ook zien wat ze doen en hoe ze het doen. Al met al is Fortuin Isolatie zeker een aanrader voor uw isolatie werkzaamheden.
reda
reda
2023-02-14
Top monteurs, top service netjes gewerkt beleefd echt een aanrader!
Esther van Tent
Esther van Tent
2023-01-30
Vlot geholpen en hele fijne vakmensen over de vloer gehad.
T&J Netherlands
T&J Netherlands
2023-01-11
Prima service en kwaliteit voor al je isolatiewerkzaamheden
Marcea Van doorn
Marcea Van doorn
2023-01-04
Wij hebben de spouwmuur via Fortuin Isolatie laten isoleren. Professioneel, kundig en duidelijk. Goed geïnformeerd, zeer snel met leveren, vakkundige vriendelijke heren komen het plaatsen. Heel blij met de "no nonsens" instelling van Fortuin Isolatie, blijf vooral zo doen!
Mevr. Isarin
Mevr. Isarin
2023-01-03
Afspraak was snel gemaakt en binnen anderhalve week kon de spouwmuurisolatie uitgevoerd worden. De klus werd bij ons uitgevoerd door twee vriendelijke, vrolijke en kundige (jonge)mannen. Ze hebben plezier in het werk, leveren goed werk en ruimen alles netjes weer op. Tot op heden een warm(er) huis opgemerkt, dus alles is naar grote tevredenheid verlopen. We houden onze gasrekening de komende maanden in de gaten! Superbedankt!

Waarom Fortuin Isolatie?

Fortuin Isolatie is gespecialiseerd in een totaaloplossing (isolatie en afbouw) voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Na een deskundig onderzoek van een van onze isolatie experts ontvangt u een maatwerkadvies. Vervolgens bespreken we samen met u een plan van aanpak. Onze isolatiemonteurs zullen daarna de werkzaamheden zorgvuldig uitvoeren.

Fortuin Isolatie werkt alleen met gerenommeerde producten zoals:

  • Knauf Supafil spouwmuur isolatie
  • Knauf Timberframe Dakisolatie
  • Kingspan binnen en buiten dak isolatie
  • Enverifoam Spouwmuurisolatie
  • Fermacel en gips
  • PIF / vloer, dakisolatie
  • Bodemisolatie HR+++ parels

Neem nu contact met ons op en onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs, om u een professioneel advies over het juiste isolatiemateriaal voor uw woning of bedrijfspand te geven.

Contact opnemen

Neem Contact Op

Naam(Vereist)
Adres
Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Wij helpen u graag met een

Subsidiecheck

Stap 1 van 4

Heb je een koopwoning?(Vereist)